Майстора и маргаритите

logo-01

Общи условия

 • "Майстора и маргаритите" извършва доставки в следните градове: София, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол;
 • "Майстора и маргаритите" поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на форсмажорни обстоятелства;
 • "Майстора и маргаритите" не поема отговорност за инициирани поръчки с неточно подадена информация за контакт с купува, както и за адрес или данни на получателя;"Майстора и маргаритите" не поема отговорност за неизпълнени доставки вследствие от това, че лицето-получател не е на посочения адрес и/или в посочения интервал от време;
 • Поръчка, може да бъде отказана не по-късно от 10 часа преди заявения ден и час на доставка. Отказването се случва по телефон. Имайте предвид и работното ни време;
 • При оспорване от Ваша страна за неспазване на договорения срок, до доказване на противното, в случай че сте извършили плащане с дебитна или кредитна карта ние ще Ви възстановим стойността на покупката безусловно на представена от Вас банкова сметка в едноседмичен срок;
 • Отговорността за неточности в адреса се носи от този, който изпраща и всякакви допълнителни такси за повторна доставка са за негова сметка;
 • Сигурността на плащане се гарантира от съответните системи за разплащане. Никаква информация за Вашите кредитни карти не се попълва при нас (на нашия сайт).Такава се попълва на съответния сайт след прехвърляне от нашия. Тези сайтове разполагат с удобна и сигурна платформа за извършване на разплащане. Подадената от потребителите на този сайт информация се използва от "Майстора и маргаритите" единствено, за да бъдат извършвани поръчките коректно.
 • Фирмата гарантира конфиденциалността на Вашите лични данни!

Доставка

От "Майстора и маргаритите" използваме услугите на своя партньор Еконт Експрес за доставки в София и страната. Всяка доставка се извършва след предварително отразено заплащане. "Майстора и маргаритите" не носи отговорност при некоректно попълнена информация за доставка или невалиден телефонен номер, което води до невъзможност на изпълнението и, поръчката е за сметка на клиента!

За доставки в София:

 • 8 лв. - доставката се извършва до 13:00 на следващия работен ден;
 • 10 лв. - по зададен предварително от клиента час;
 • 12 лв. - ако е в рамките на деня;
 • 14 лв. - ако е в рамките на 1 час.

За доставки в:  София, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол:

 • 10 лв. - до 13:00 на следващия работен ден;
 • 13 лв по зададен от клиента час на доставка.

Напревените поръчки в петък за доставки в събота се доставят до 13:00 в събота или в по-ранен час упоменат от клиента.

Цени за доставки в събота:

 • София - 10 лв;
 • Областни градове - 13 лв.

Направените поръчки в събота се доставят най-рано в понеделник.

Начини на плащане

 • на място в ателие "Майстора и маргаритите" на ул. Иван Шишман 11 (на ъгъла с улица Славянска) в работното ни време - делнични дни 08:00 - 20:00; събота от 09:00 до 19:00
 • чрез еРay - поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), може да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ти в ePay.bg, може лесно да платите чрез нея. Може да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).
 • чрез PayPal - ако желаете да платите чрез Вашия акаунт в paypal.com или без да имате акаунт чрез някоя от следните карти: Visa, MasterCard, American Express, Discover,  изберете метода на плащане с PayPal. 
 • чрез Борика - най-лесният начин за плащане - необходимо е да имате само дебитна или кредитна карта с логото на VISA/ VISA Electron/ MasterCard/ Maestro. Чрез този модул вие може да платите своята поръчка директно без да имате предварителна регистрация на картата. Плащането се извършва в защитена среда в страницата на БОРИКА, като вие НЕ попълвате никакви данни за вашата карта на нашия сайт.
 • чрез наложен платеж

Защита на личните данни

"Майстора и маргаритите" не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до "Майстора и маргаритите" с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. "Майстора и маргаритите" използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да може да ви предостави услуги с по-добро качество. В определени случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Препратки към този Сайт

Вие Може да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условията на "Майстора и маргаритите". За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Промяна на цени на стоки 

Ателие "Майстора и маргаритите" има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да уведомява предварително потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявяване и плащане на поръчката. Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тя важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, както е по условията на  чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Рекламации и възстановяване на суми по платени поръчки

Политиката на "Майстора и маргаритите" е да възстановява на 100% сумата по Вашата поръчка (без начислените комисионни и разходи свързани с онлайн плащания или плащания чрез paypal) ако ни уведомите за отказа два работни дни преди датата на доставка и 50% ако ни уведомите 1 работен ден преди датата на доставка. В случай, че решите да прекратите вече направена и платена поръчка в деня на доставката, ще Ви възстановим 25% от сумата на поръчката Ви. Възстановяването и в трите възможни варианта може да стане само в случай, че не сме започнали изпълнението на Вашата поръчка. В противен случай, сумата по платена поръчка, за която сме започнали изпълнение, не подлежи на възстановяване. При необходимост от връщане на платени с карта суми през системата за разплащане на нашата банка, това ще бъде направено чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 работни дни.

"Майстора и маргаритите" се стреми да предоставя на своите клиенти възможно най-добрите продукти и услуги. В случай, че наш клиент предяви рекламация относно наш продукт или услуга, сме готови да възстановим цялата или част от сумата на поръчката, или да предложим друг вид компенсация, ако рекламацията е основателна и е направена до 24 часа след извършване на доставката.